Poezie jara je tu

Vážení umělci a přátelé Atelieru Kaštan,

v těžkých dobách je nutné hledat jednotu a soudržnost, pomáhat si, dodávat naději sobě i blízkým. Též není dobré se trápit tím, co nejde, spíše je třeba s radostí dělat to, co jde. Přinášíme dobré zprávy a prosíme, abyste se radovali s námi a též se odhodlali ke společné práci na kráse a umění.

Oznamujeme, že se nám podařilo získat štědrou finanční podporu z grantů Městské části Prahy 6, díky které vybavíme a zrekonstrujeme atelier, dále podpoříme nové kurzy, zúčastníme se preventivního programu proti drogám a vytvoříme nový blog o kulturním dění na Břevnově.

Dále připravujeme společný projekt s názvem Poezie jara ku příležitosti otevření nového výstavního prostoru v Městské knihovně Břevnov. Mnozí naši účastníci již od ledna na tom pracují a chystají k výstavě velkolepá díla. Všechna nově vzniklá díla opět profesionálně nafotíme a zveřejníme na našich stránkách, vybraná díla vystavíme v síni městské knihovny. K té příležitosti též uspořádáme dobročinnou aukci obrazů, jejíž výtěžek použijeme na podporu finančně strádajících umělců. Prosíme, abyste sledovali tento velkolepý projekt a těšili se s námi na vernisáž v knihovně, kterou plánujeme v květnu.

S vřelými pozdravy

Váš atelier

Zveme Vás na Večer pro Karla Kryla 12. dubna 2024 Zjistit více